Velkommen til Kvickly Allerød

Dit lokale varehus - Kvickly Allerød

 

Få del i Kvickly Allerøds sponsorpulje 2023!

 

I Kvickly Allerød vil vi,  som en del af vores formålsparagraf, gerne

 

  • Støtte foreningsliv og fællesskaber i vores område.

  • Bakke op om initiativer, som er til gavn for lokalområdet og vores medlemmer.

  • Være med til at sætte fokus på de frivillige foreninger, som gør en indsats for andre i vores lokalområde.

 

Puljen

 

I Kvickly Allerød har vi en lang tradition for at støtte lokale projekter og initiativer til glæde for vores medlemmer og lokalområde. Det fortsætter vi med og sponsorpuljen uddeles årligt.

 

Projekter

Der kan søges støtte til lokale initiativer og projekter, som er drevet af frivillige ildsjæle, baseret på fællesskab og som ligger inden for Allerøds nærområde. Der kan søges støtte til projekter i allerede etablerede foreninger eller til helt nye projekter. Projektet skal leve op til ét eller flere af de kriterier, der fremgår under ”Formål”.

 

Ansøgning

 

Ansøgningerne vil blive behandlet løbende, men sidste frist for ansøgning til puljen i 2023 er 15. september. Støtten skal søges via ansøgningsskemaet, som findes nederst på siden. Modtagerne får direkte besked, og midlerne vil blive uddelt den 9. oktober 2023 kl. 17.00 ved en uddelings-ceremoni i Kvickly Allerød.

 

Betingelser

 

  • Beløbet skal bruges til det formål, der er søgt om støtte til.

 

  • Kvickly Allerøds navn og logo medtages i forbindelse med offentlig omtale af aktiviteten.

 

  • Ved projektets afslutning indsendes en kort tekst med beskrivelse af projektets afvikling samt regnskab for puljemidlernes anvendelse til Kvickly Allerød Sponsorudvalg.  Evt. overskydende beløb skal tilbagebetales til Kvickly Allerød.

 

Spørgsmål kan rettes til Kvickly Allerød Sponsorudvalg

 

 

 

Vi ses i dit lokale varehus

 

 

 

 


Ansøgning


Ansøgning om støtte fra Kvickly Allerød

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lillerød Brugsforening – Kvickly Allerød

Sådan startede Lillerød Brugsforening

Det er slet ingen merkantil overdrivelse at sige, at det egentlige forretnings­liv i Lillerød begynder med oprettelsen af Lillerød Brugsforening i 1916, netop på samme sted, hvor foreningens forretning Kvickly i dag ligger. Før 1916 havde der periodevis været forretninger i Lillerød. Det handelsmæssige tyngdepunkt lå imidlertid i Allerød på Prins Valdemars Alle, hvor der var hele to købmandsforretninger. Da disse imidlertid lå i en anden kommune regnedes det for udenbys! Den nuværende Amtsvej dannede grænsen til Blovstrød kommune.

Om Lillerød Brugsforenings historie

indtil 1991 kan du

læse i det hefte, som vi udgav ved 75-års jubilæet.

(klik på billedet)

 

Ferskvarer

Velkommen i ferskvareafdelingen

 

 

 

I vores ferskvareafdeling finder du et stort udvalg af oste, kølejuice og andre frost- og køleprodukter.

Ostene er nøje udvalgte, så det kun er det bedste, der kommer i køledisken. Derudover har vi fokus på et bredt varesortiment, økologi, lokaliteter og specialiteter inden for ferskvarer.

I ferskvareafdelingen finder du også lokale specialiteter fra f.eks. Øllingegaard Mejeri og Hansen Is. Alle er leverandører, der har fokus på kvalitet, den gode smagsoplevelse og økologi.

Har du spørgsmål til hvilken ost, der skal på bordet? Så kig forbi ferskvareafdelingen. Vi kommer gerne med gode råd og vejledning.

Telefon: 4816 5154.

Velkommen
Carsten Odder, Afdelingsleder

 

 

 

Bager

Velkommen i bagerafdelingen

 

 

 

Kvickly Allerøds bageriafdeling fører et stort udvalg af morgenbrød, grovbrød og franskbrød, samt udvalg af wienerbrød og kager til den søde tand. Afdelingen ledes med kyndig hånd og der sørges for, at udvalget af brød og kager konstant optimeres, så vi altid rammer kundernes behov.

 

På prisskiltene i butikken kan du se indholdet af fuldkorn i brødet.

 

Konditoren kan fremstille lagkager, frugttærter og kransekagetoppe til netop din fest.

Din bestilling modtages gerne og bekræftes altid pr. tlf. eller mail. Kontakt vores betjente bageridisk eller en af vores dygtige konditorer.

 

Tæt dialog med kunden er vigtig for os. Vore bagerjomfruer står derfor altid smilende klar bag disken, til at rådgive og besvare spørgsmål, eller tage imod bestillinger.

 

Vi modtager gerne bestillinger på alt fra brød til boller og kage.

 

I caféen kan du nyde kaffen, kagen eller selskabet.

 

Bageren og café åbner mandag til lørdag kl. 7.00.

Bageren og café åbner søndag kl. 8.00.

 

 

 

Telefon: 4816 5151

 

Velkommen
Thomas Forsmann, Bagermester

 

 

 

Delikatessen

Velkommen i delikatessen

 

I Kvickly Allerøds delikatesseafdeling tilbyder vi et stort udvalg af lækkert højkvalitets pålæg, såsom skinker, pølser, postejer, patéer, samt naturligvis vores hjemmelavede specialiteter, med lækre friske grønne salater.

Alt er sundt, lækkert og nylavet og naturligvis også lunt såsom kamsteg og nystegte frikadeller.

 

Fra ostehjørnet tilbyder vi et udvalgt sortiment af nogle af Europas bedste oste, og vi byder gerne på smagsprøve før du køber.

 

Til frokost finder du lækre sunde sandwich, smørrebrød samt dagens salat.

 

Afdelingen sætter en stor ære i, at altid bruge friske råvarer og alle leverandører er nøje udvalgte.

 

På gensyn til en hyggelig delikatesse snak og smagsprøver.

 

Telefon: 4816 5125


Anders Storgaard - Slagtermester

Fiskebutik

Velkommen i fiskebutikken

 

I vores fiskebutik står Camilla og Thomas ved roret. De sørger for, at der hver morgen ligger friskfanget fisk på isblokke i køledisken og de ved, hvordan fisk skal fileteres. Fiskene leveres nyfangede fra fisketorvet.

Kik forbi fiskebutikken og få gode råd til at sammensætte din fiskemenu. Vi står klar med gode råd og vejledning. Du kan købe hele fisken eller vælge at få den fileteret - det er helt op til dig.

Vi står klar til at tilbyde dig et stort, bredt sortiment af årstidens fisk, specialiteter og hjemmelavede delikatesser. Vores sortiment af fiskefars, salater, fiskefrikadeller, tærter, patéer og lakselasagne er alt sammen hjemmelavet.

Vi tilbyder hjemmelavede fiskemenuer hele ugen.

Du kan altid forudbestille dine varer, også hvis du har særlige ønsker.

Telefon: 4816 5152

Find os på Facebook: Kvickly Allerød Fiskeforretning.

Velkommen
Thomas Dalgaard, Afdelingsleder

Frugt og grønt

Velkommen i frugt- og grønt

I vores frugt- og grøntafdeling har vi råvarer fra hele verden.

Her finder du et stort udvalg af frugt og grøntsager fra både lokale producenter, danske og udenlandske producenter og et stort udvalg af økologiske og af eksotiske frugter og grønsager.

"Frisk Frugt og Grønt – hver dag” er vores motto og vi har sammensat vores Frugt og Grønt afdeling på en måde, så vi kommer ud til en meget bred gruppe af kunder.

Udover at vi har et stort udvalg af årstidens danske produkter, har vi også X-tra frugt og grønt – som er et lavprisprodukt Desuden har vi selvfølgelig også et bredt udvalg af økologiske varer.

Vi har også en stor blomsterafdeling, hvor vi prioriterer at have både buketter, afskårne blomster og diverse forskellige sommerblomster, samt årstidens grønt.

Hvis du har specifikke ønsker, eller blot vil have en snak, er du velkommen til at kikke forbi.

Telefon: 4816 5155.

Velkommen
Kent Hyldal, Afdelingsleder

NonFood

Velkommen i nonfood-afdelingen

I Kvickly Allerøds Nonfoodafdeling finder du legetøj, isenkram, skøndhedsprodukter, boligudstyr og en masse tøj.

 

Tine Borggren står i spidsen som afdelingsleder og plejer det brede sortiment hver dag, sammen med nonfoodteamet.

 

Isenkram byder på et stort udvalg til den daglige husholdning, legetøj, cykler og udvalg til hus & have.

 

Vi har også en stor sund & smuk-afdeling, hvor du finder alt i personlig pleje.

 

I vores tekstilafdeling har vi et stort udvalg i dame- og herretøj, miljøvenligt børnetøj fra vores eget mærke Friends, Jackpot til den moderne kvinde og Cottonfield til den moderigtige mand samt udvalg i sko og strømper.

 

Vi er konstant opsøgende og følger med tidens trend, så du går ikke forgæves, når du skal handle i Kvicklys nonfoodafdeling.

 

Telefon: 4816 5129

 

Velkommen

 

Tine Borggren, Afdelingsleder

Tørvarer

Velkommen i Tørvareafdelingen

 

 

I vores kolonialafdeling lægger vi stor vægt på at have så bredt et sortiment som muligt. Vi ønsker at have alt på ét sted, så du som kunde, kun behøver at handle i Kvickly Allerød.

 

Det betyder også, at du i kolonialafdelingen kan finde et stort stort udvalg af økologiske varer. Vi har et bredt kaffesortiment, vi har glutenfri og sukkerfri fag. Det er yderst vigtigt for os, at kunne tilbyde vore kunder alternativer. Med det mener vi, at olie ikke bare er olie, og vi har et kæmpe udvalg af olier fra nær og fjern, så du kan få præcis det, du søger.

 

Vores afdelingsleder team, står klar til at give gode råd og vejledning. De har alle et bredt kendskab til de mange varer, der er at finde i kolonialafdelingen. Så spørg endelig løs - vi er her for at hjælpe dig.

 

Blandt vores nydelsesmidler finder du ikke alene et kæmpe udvalg af special øl, men også et stort udvalg af the, kaffe, chokolade og chips.

Vi brænder for special øl og Kvickly Allerød tilbyder et af landets største udvalg, med over 800 forskellige special øl og et sortiment som er i konstant udvikling. Vi vil garantere, at Kvickly Allerød har øl til en hvilken som helst anledning, og er altid klar til en snak om øl, drinks og vejledning heraf.

 

Find os på Facebook: Kvickly Allerød Specialøl.

          Telefon: 4816 5157

 

Velkommen i Tørvareafdelingen

 

 

Afdelingslederen

 

                   

   

 

Slagter

Velkommen i slagterafdelingen

Kun det bedste er godt nok, og vi går ikke på kompromis. I Kvickly Allerøds slagterafdeling er den højeste kvalitet og den bedste service i fokus. Vi er specialister i kød og udskæringer og kan til enhver tid rådgive og vejlede, hvis du er i tvivl om hvilken udskæring som passer til din ret.Vi rådgiver dig også, hvis du skal sammensætte en menu for dine gæster eller bare gerne vil have et stykke eminent kød til din rødvin.

Slagtermester Anders Storgaard, tilbyder de bedste kødudskæringer, og varesortimentet er bredt. Men der er altid fokus på høj kvalitet, og når vi indkøber kød, søger han kun de bedste produkter.

Derfor har vi også et tæt samarbejde med Premium, som leverer de bedste australske udskæringer fra hereford- og anguskvæg.

Kik forbi slagterafdelingen til en snak om kvalitetskød. Vi har altid gode tilbud i køledisken.

Kan du ikke lige se os, er der en klokke ved ostedisken du kan benytte.

Telefon : 4816 5124

Velkommen
Anders Storgaard - Slagtermester

Kundeservice & kiosk

Velkommen i kasse, kiosk og kundeservice

 

 

Velkommen

Maiken Jensen, Kasseleder

Kodeordet for hele vores butik er service. Et ord som vi tager meget alvorligt, ikke mindst i kasselinjen og i kiosken.

Vores mission er, at det skal være nemt og hurtigt at handle og betale i Kvickly Allerød. Når du er i vores butik, skal du kun koncentrere dig om at handle og det er vigtigt, at du får en god oplevelse hver gang.

I vores kiosk og kundeservice finder du tips & Lotto, skrabelodder, et stort udvalg af spriritus og tobak, samt et væld af blade, bøger og aviser. Har du specielle ønsker, forsøger vi hver gang at imødekomme dem.

Vores afdelingsledere, Maiken Jensen og Brian Konge, står altid klar til hjælpe og bytter gerne med et smil, hvis du skulle have fortrudt et af dine køb. Telefon: 4816 5151

 

Velkommen

Brian Konge, Salgsleder

Vin

Velkommen i vinafdelingen

I Kvickly Allerøds store vinafdeling, finder du lækre vine fra hele verden, og vores vinkyndige medarbejdere, står klar til at rådgive dig, hvis du er i tvivl om, hvilken vin du skal vælge. Vi har altid minimum 500 forskellige vine på lager, så der er noget for enhver smag . Skal du holde fest, hjælper vinteamet dig gerne med at finde vinen og ikke mindst mængden. Blandt det store udvalg er der vin i alle prislejer og du finder også en lang række gode årgangsportportvine, økologiske vine, fairtrade-vine og alkoholfri vin.

 

Telefon: 4816 5121

 

Velkommen
Vin-teamet

Ledelse

Ole Bigler, Direktør

 

Peter Aagård, Souschef

 

 

Jørgen Guldbrand, Administrationschef

 

 

Ledelse og administration

 

 

Allergener

& Ingredienser

 

Henvendelser omkring Allergener og ingredienser, kontakt venligst butikken på tlf: