Kvickly Allerød

Velkommen til Kvickly Allerød

Specielt i Kvickly Allerød

Specielt i Kvickly Allerød

 

 

Hos Kvickly Allerød arbejder vi løbende på, at finde specialvarer, som supplerer Kvickly kædens øvrige sortiment. Det skal være en oplevelse, at handle hos Kvickly Allerød, så derfor kan du hos os finde varer, som du ikke finder i andre Kvickly butikker.

Jo flere specialvarer vi sælger, jo flere vil vi finde.

 

Læs om vore specialvarer i menuerne til venstre og artiklerne herunder.

Friskpresset appelsinjuice -Der er i øjeblikket afvigende leveringer på ikke-overfladebehandlede appelsiner. Vi kan derfor ikke garantere, at der er Friskpresset hver dag/hele dagen

Friskpresset appelsinjuice

Hansens Is

Hansens Is

 

I 1922 startede Hans Hansen sin mejerivirksomhed og fremstilling af krystal-is. Krystal-is er der ikke mange, der kender længere, men på den tid blev store isblokke brugt til at køle i isskabe, datidens køleskabe.

 

Hansens ismejeri var dengang en af de 1200 isfabrikker og mejerier der fandtes. Kvaliteten af flødeis var meget højere end i dag, blandt andet fordi alle brugte rigtig fløde, og fløden var økologisk på den gammeldags facon.

Det er velkendt for de fleste, at fødevarer i dag ikke smager, som de gjorde i gamle dage. Og det er ikke bare nostalgi. I gamle dage behandlede man nemlig råvarerne anderledes. Isens fremstillingsforløb var ikke så stresset, som den er i dagens storproduktion, hvor der bruges billige råvarer og blæses ekstra meget luft i iskremen. Hansens flødeis laves på maskiner, ligesom dem gamle Hansen brugte, så derfor smager Hansens flødeis som den oprindelige.

 

En af de vigtige processer for isens smag er pasteurisering. På de store isfabrikker bruges et såkaldt pladeapparat til pasteuriseringen, hvorfor processen kun tager få sekunder. Hos Hansen tager den tilsvarende opvarmning af iskremen en hel time, hvilket betyder, at isens naturlige struktur bevares. Og det er bare ét godt eksempel.

 

 

Læs mere om Hansens Is

Smørrebrød

Bestilling af smørrebrød

KVICKLY ALLERØD TILBYDER MANDAG TIL FREDAG:

LÆKKERT SMØRREBRØD
- sandwich & specialiteter.

 

 

 

 

Croissant - Sandwich - Boller m.m.

Lækkert smørrebrød

luksus smørrebrød

Kvickly specialilteter

 

Se hele udvalget og priser under fanen Madcooperativet

   

Bestilling på telefon 48 16 51 25

eller afhent bestillingssedlen i delikatessen.

For afhentning tidligst kl. 9.00 næste dag,

skal bestilling  modtages senest kl. 13.00 dagen før.

Hastebestilling til levering samme dag mandag til fredag,

 ring mellem 8.00 og 9.00 på 48 16 51 25.

 

 

 

 

Spangsberg Chokolade

Spangsberg Chokolade

 

Spangbergs produktion fremstiller en bred vifte af varianter indenfor flødeboller, chokolade og bolcher. Spangsberg Chokolade er i konstant udvikling, og kommer med nye produktlanceringer året rundt.

Sortimentet består af en bred vifte af konfektureprodukter, lige fra flere forskellige varianter af flødeboller til diverse Nørregade bolcher varianter til chokoladestænger samt dessert chokolader.

Fabrikken er bygget op så råvarerne - mest chokolade, marcipan, glukose og sukker - kommer ind i den ene ende og efter en omhyggelig proces, som er baseret på den gammeldags håndværksmæssige metode, ender i den anden ende. De er så blevet til færdige produkter og er klar til at blive leveret til butikkerne og præsenteret for forbrugeren.

 

 

 

Læs mere om Spangsberg Chokolade

Øllingegård Mejeri

Øllingegård Mejeri

 

Øllingegaard indvejer hver dag dugfrisk mælk fra økologiske landbrug i det sjællandske nærområde til mejeriet i Nordsjælland ved Hillerød.

Øllingegaard Mejeri er 100% økologisk og uafhængigt, da mejeriet er ejet af to almennyttige fonde: Ainyahitafonden og Solhvervfonden.

Øllingegaard får blandt andet mælken fra deres seks bønder på Sjælland, hvorefter den leveres dagfrisk til kunder i Storkøbenhavn og Nordsjælland - direkte fra mejeriet, mandag til fredag.

Høj kvalitet og ordentlige råvarer er nøgleord i Øllingegaards travle mejeri. Det gode håndværk kommer i særlig grad til sin ret i de syrnede produkter med den uforlignelige creme fraiche og deres sommerhit af en koldskål. Udover mælk og syrnede produkter leveres der også oste i eget navn og fra deres søstermejeri Søvind, der producerer KIRKS oste.

Du finder mange af Øllingegaards produkter hos Kvickly Allerød.

 

 

Læs mere om Øllingegaard Mejeri

 

Glutenfri produkter

Glutenfri produkter

 

 

Hvorfor skal du gå glip af noget? Give afkald? Holde dig tilbage? – bare fordi du har allergi eller cøliaki. Vi vil gerne hjælpe dig til et liv, hvor indkøb ikke bliver til et orienteringsløb og madplanlægning ikke en umulig gåde – et liv, hvor løsningen er lige ved hånden.

Det skal ikke længere være svært, at finde et stort og varieret udvalg af glutenfrie produkter, for nu kan du bestille et rigt udvalg af produkter online, og få dem leveret til afhentning hos Kvickly Allerød.

Hvis du bestiller senest fredag kl. 18:00, kan dine varer afhentes torsdag ugen efter i Kvickly Allerød.

Bestil via linket nedenfor:

 

http://kvickly.engros.biz/

 

 

Allergener

& Ingredienser

 

Henvendelser omkring Allergener og ingredienser, kontakt venligst butikken på tlf: